5 september aanvang nieuw seizoen

5 september aanvang nieuw seizoen

Voor de meeste is de vakantie reeds begonnen of in volle gang. Wij als bestuur zijn tijdens de vakantie dan ook druk bezig met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen.
 
Als eerste blijft de competitie opzet hetzelfde als vorig jaar. Het vertrek van Boerenkracht wordt opgevuld met een nieuw team. Hierdoor blijft het totaal op 11 teams staan waarmee een volledige competitie zullen spelen. Alle teams zullen dus weer twee maal tegen elkaar spelen.
 
Naast de reguliere competitie is er onderzocht om een eventuele beker te spelen met Budel. Deze beker zal doorgang vinden zoals het er nu uitziet. Jullie zullen in het nieuwe seizoen dan ook nieuwe teams treffen uit Budel. Meer info volgt spoedig als er meer bekend is.
 
De competitie zal dit jaar starten op maandag 5 september en eindigt omstreeks pinksteren (12juni). We zullen dit jaar dan ook een vol programma hebben waardoor inhalen NIET mogelijk is. 
 
Voor nu wensen we jullie een fijne vakantie en zien we jullie weer bij de start van het nieuwe seizoen!