Statistieken eerste seizoenshelft

Statistieken eerste seizoenshelft

Gisteravond zijn de laatste wedstrijden van de eerste seizoenshelft gespeeld. We hebben enkele statistieken bij elkaar verzameld!

 

Wie is de huidige koploper? Welk team scoort het meest? Welke speler is gemiddeld het productiefste?

 

Hieronder kun je het allemaal zien:

 

  • Café 't Hof gaat de winterstop in als koploper. De regerend kampioen heeft 1 nederlaag (tegen Bouwbedrijf Jos Maas / Borgondia) moeten incasseren en de rest van de wedstrijden werd in winst omgezet.
  • De voorsprong van Café 't Hof op nummer 2 Bouwbedrijf Jos Maas / Borgondia bedraagt 4 punten en op de nummer 3 (Enjoy Fitness / Mulder Hekwerk) en 4 (ssv De Kobbus) 5 punten.
  • Onderaan de ranglijst vinden we M-art / Yoda ICT terug met helaas nog 0 punten en met een achterstand van 4 punten op zvv Soerendonk / Boerenkracht Fruitdrank.
  • In de beker zien we in poule A dat Enjoy Fitness / Mulder Hekwerk de finaleplaats in eigen hand heeft. Eén punt in de wedstrijd tegen zvv De Bout / FMT is echter wel nog nodig om deze finale plek zeker te stellen.
  • In poule B is de spanning voor de finaleplaats om te snijden. In een rechtstreekse confrontatie zullen Café 't Hof en cupfighter RKD / Sphinx uitmaken wie de finale zal gaan spelen aan het eind van het seizoen. 
  • De topscorerer na de eerste seizoenshelft is Ralf van Beek van Bouwbedrijf Jos Maas / Borgondia. In 10 wedstrijden scoorde hij maar liefst 29 keer. Hij wordt op de voet gevolgd door Joost Meeuws (Café 't Hof - 28 doelpunten) en Frank Bax (ssv De Kobbus - 26 doelpunten).
  • Het beste doelpuntengemiddelde is in handen van Rick van der Linden (Enjoy Fitness / Mulder Hekwerk). Hij heeft maar liefst 20 doelpunten gemaakt in slechts 5 wedstrijden, wat neer komt op een gemiddelde van 4 goals per wedstrijd.
  • Het productiefste team is Café 't Hof. In 12 wedstrijden hebben ze 86 keer gescoord. 
  • Café 't Hof is daarnaast ook het team met de minste tegentreffers. In 12 wedstrijden hebben ze 18 goals tegen gekregen.
  • De grootste overwinning van het seizoen is neergezet door Enjoy Fitness / Mulder Hekwerk. Tegen zvv Soerendonk - Boerenkracht werd het 16-1!